Jak zařazujeme (kontrolujeme )zboží v našem Eshopu

Samozřejmě první a zároveň poslední kontrola je v mé jurisdikci to je jasný . Ale v žádném případě není pravdou že to co chutná mě , musí býti zároveň vždy posledním názorem , jelikož člověk se učí celý život . Ano já www.vášřezník.cz jsem tady hlavně od toho aby jsem posoudil kvalitu zboží ,ale ta se musí ruku s rukou také spojovat s chutí .

Tedy první krok je že mě něco (nějaký sortiment , výrobek ) zaujme a to není v našem rybníčce zas tak jednoduché a po té nechávám ochutnat v celku dosti velkou škálou mých známých a přátel . Právě proto že je to postavené na otevřené a upřímném názoru , není to tak že by se někdo bál říci svůj názor byť by byl negativní . Spousty lidí si bere kritiku čehosi velmi negativně ale nikdo z nich co to takhle mají si neuvědomují že se tím zpomaluje jejich přirozený rozvoj a zlepšování se tak v daných schopnostech , v tomto případě třeba posuzovat náhled na názory kvalit a chutí zákazníků . Tedy ano kvalita je jasná tu umím ze své odbornosti samozřejmě posoudit a ve druhé fázi chuť .

Tento způsob se myslím velmi osvědčil a proto si troufám říct že na jakoukoli položku z našeho sortimentu ukážete vás něčím zaujme . Ať je to výběr klobásek nebo párečků a jiné .

Tímto samozřejmě naznačuji , pokud by jste se chtěly zapojit do zkvalitňování , výběru našich surovin , stačí tak málo . Pošlete na email po vaší objednávce váš krátký názor co vám např. nesedělo a nebo např. že jste byli naprosto spokojeni , budeme za to vděčni a vy tím zároveň pomůžete zkvalitňovat i své stravování , protože my vám šetříme čas tím že ostatní práci již uděláme a vy si pak již jen objednáte a během chvilky bez jakéhokoli zdržování máte v ruce nákup s opravdu kvalitní a chutnou surovinou .