Polské maso – Kdo je u nás viníkem produkce špatného masa? A jaké je řešení, abyste věděli, co vlastně jíte? Čtěte.

Jééééé, jak je jednoduché říct, to polské je to špatný. Bohužel s vámi nemůžu hnedle od začátku souhlasit vážení.

Prostě a jednoduše, pokud bych měl přiblížit fakta, tak viník je vždy na straně poptávajícího, tedy kupujícího elementu, tak to je.

Ve spoustě případech a to opravdu ve spoustě, jsou dnes Poláci na mnohem vyšší úrovni, než byste si kdokoliv uměl představit. Jediná jejich špatná vlastnost (ale tam bych také polemizoval, jestli špatná) je prostě a jednoduše to, že oni umí vyrobit to, co si objednáme. Tak jednoduché to je.

Takže pokud Český prase objedná od Poláka sračku za kačku, tak Polák mu jí umí dodat. Pak Český prase tento sortiment vydává za špičkové zboží. Takže asi tak. I u Poláka koupíte např. kuřecí maso ve fázi krmné směsi pro prasata, ale také ve kvalitě o které se nám tady může jen zdát.

Pak je pouze na našem charakteru, když si tady firmy objednají sračky, pak to přebouchají etiketama, jakože české zboží a jede to do světa. Ale za to přeci nemůže Polák, nýbrž náš lidský faktor, který neustále zmiňuji.

Pokud tedy od Poláka objednám kuřecí řízek v momentální ceně 110 Kč, tak bude kvalitnější než naše české kuře, v uvozovkách České. Ale tyhle Polské řízky nemůžu poté prodávat za 79,9 Kč, to má asi logiku ne. A takhle nějak to je, co se Polského zboží jako maso – uzeniny týče.

A proto opět a opět vám nezbývá nic jiného než že máte svého řezníka. Tam dojdete do fáze, kde si můžete objednat to určité zboží a to se vám pak dostane. Ale už vám nedokážu poradit jestli jste si právě vybrali človíčka, kterému se dá věřit. Takže je to složitý co? (Smích)

V mém případě jsem dlouho hledal třeba automechanika, ale taky jsem ho přeci jen našel.

Pokud to shrneme, tak nehažme naše levárny a sviňárny v tomhle oboru třeba tím směrem, jakože Polský stojí za h…. .Ne, je to jen a jen o lidech a nic než důvěra v profesionalismus vám (nám) stejně nezbyde .

Jsem tu pro vás z jakýmkoliv dotazem (karel@vasreznik.cz)